The Good Life: Το παράξενο life sim RPG των δημιουργών του Deadly Premonition καθυστερεί

Μεταφέρεται για το 2020
31 Ιουλίου 2019 11:40
The Good Life: Το παράξενο life sim RPG των δημιουργών του Deadly Premonition καθυστερεί

Αν σας αρέσουν οι σκύλοι, οι γάτες και τα παράξενα γενικά βιντεοπαιχνίδια, τότε σίγουρα θα έχει πέσει στην αντίληψή σας το The Good Life του ιδιαίτερου δημιουργού «Swery» (κατά κόσμον Hidetaka Suehiro). Οι δημιουργοί του επίσης παράξενου open world survival horror Deadly Premonition, πέτυχαν την επιθυμητή χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, ανακοινώνοντας πως το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τετράμηνο του 2019. Ωστόσο, ο Swery προέβη σε μια νέα ανακοίνωση, η οποία λέει πως το παιχνίδι καθυστερεί μέχρι την άνοιξη του 2020.

Είναι μια δύσκολη αλλά σημαντική απόφαση. Όμως, πιστεύουμε πως είναι καλύτερα έτσι για όλους εκείνους που πρόκειται να το παίξουν. Ως εκ τούτου σας ζητάμε ταπεινά να περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι το The Good Life να έρθει στα χέρια σας. Όλο αυτό το διάστημα, στον έναν χρόνο και κάτι μήνες, η ομάδα εργάστηκε σκληρά πάνω στις λεπτομέρειες, μέχρι να αποφασίσει στο τι είδους παιχνίδι θα είναι. H White Owls ενστερνίστηκε τις παλαβές μου ιδέες και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά. Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί αρκετά απ’ ότι πρωτοπαρουσιάστηκαν και το μέγεθος του χάρτη έχει αυξηθεί κι άλλο.

Αν επιθυμείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μύνημα του Swery και να μάθετε περισσότερα για τον τίτλο μπορείτε να πατήσετε εδώ. Με τα τωρινά δεδομένα το The Good Life αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 για PC μέσω Steam και PS4. Αν θέλετε να πάρετε ξανά μια γεύση, δείτε το περσινό trailer στον player που ακολουθεί.

Tags: