Το The Good Life από τον δημιουργό του Deadly Premonition έχει τελική ημερομηνία

Έπειτα από πολλές καθυστερήσεις
21 Σεπτεμβρίου 2021 09:42
Το The Good Life από τον δημιουργό του Deadly Premonition έχει τελική ημερομηνία

Ο ιδιαίτερος Ιάπωνας δημιουργός Hidetaka "Swery" Suehiro, ο οποίος έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς χάρη σε παιχνίδια όπως το Deadly Premonition, ετοιμάζεται τώρα να φέρει στην αγορά το νέο του project.

Ο λόγος γίνεται για το The Good Life που χαρακτηρίζεται ως ένα RPG καθημερινής ζωής που συγχρόνως πραγματεύεται ένα μυστήριο δολοφονίας. Το νέο πόνημα του Swery αναμένεται, λοιπόν, στις 15 Οκτωβρίου για τις PlayStation και Xbox κονσόλες, το Nintendo Switch και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Όπως συμβαίνει και άλλα life sim παιχνίδια, οι παίκτες μπορούν να περάσουν το χρόνο τους με μια πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως το μαγείρεμα, τα ψώνια ή η κηπουρική. Βέβαια, δε θα ήταν παιχνίδι του Swery αν απουσίαζαν παντελώς και μερικές πιο ιδιαίτερες πινελιές, οπότε στις δραστηριότητες αυτές συμπεριλαμβάνονται και δουλειές όπως ντελιβεράς, κουρέας προβάτων, μπάρμαν, dealer σε καζίνο και cryptocurrency miner.

Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Για την ιστορία, το παιχνίδι αρχικά είχε πιάσει το στόχο του στο Kickstarter το 2018 και αναμενόταν το 2019. Ωστόσο, η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για την άνοιξη του 2020, στη συνέχεια για το καλοκαίρι του 2021 και τώρα εν τέλει φαίνεται πως θα καταφθάσει τον Οκτώβριο.