Γιατί συνεχίζεται το The Legend of Zelda: Breath of the Wild;

Ο Eiji Aonuma απαντάει
19 Ιουνίου 2019 13:44
Γιατί συνεχίζεται το The Legend of Zelda: Breath of the Wild;

Ο παραγωγός του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Eiji Aonuma, μίλησε στο Kotaku και συγκεκριμένα στον Jason Schreier, σχετικά με την συνέχεια του παιχνιδιού και πως κατέληξαν στο sequel. Από τα πρώτα πράγματα που μάθαμε στην συνέντευξη είναι ότι ο Aonuma είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Breath of the Wild 2, ενώ έδωσε μερικές ιδέες για το πως δημιουργεί παιχνίδια.

Η ομάδα Grezzo είναι η βασική ομάδα ανάπτυξης για το επερχόμενο remake του Link’s Awakening το οποίο θα κυκλοφορήσει φέτος, ενώ ήταν εκείνοι που μας έφεραν τα remakes των Ocarina of Time και Majora’s Mask στο Nintendo 3DS.

O Eiji Aonuma είπε επίσης ότι αν το Chamber Dungeon είναι επιτυχημένο, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο για ένα Zelda Maker παιχνίδι, το οποίο ζητούν πολύ οι λάτρεις της σειράς. Η Nintendo, όπως αναφέρει ο ίδιος, προσπαθεί να επικεντρωθεί στην ευελιξία, ούτως ώστε το προσωπικό να διατηρεί ευκολότερα την ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής και να μην αισθάνονται ότι «μεταχειρίζονται με άσχημο τρόπο ή κάτι τέτοιο» αυτό συνέβη κατά την διάρκεια ανάπτυξης του Breath of the Wild.

Μιλώντας για το sequel, ανέφερε χαρακτηριστικά, πως η ομάδα του είχε τόσες πολλές ιδέες για DLC που αποφάσισαν να ξεκινήσουν από το μηδέν και να αναπτύξουν ένα νέο παιχνίδι.