12 Minutes: Νέα στοιχεία για τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως
14 Ιουνίου 2019 16:44
12 Minutes: Νέα στοιχεία για τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει

Το 12 Minutes είναι ένα από τα παιχνίδια που είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft και κατάφερε να κάνει μεγάλη εντύπωση με την ατμόσφαιρά του. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με έμφαση στην αφήγηση και αφορά έναν άνθρωπο που είναι παγιδευμένος σε έναν επαναλαμβανόμενο βρόγχο. Σύμφωνα με την Annapurna Interactive το 12 Minutes ενσωματώνει την αγωνία του The Shining, την κλειστοφοβία του Rear Window και τη σπασμένη δομή του Memento. Η περιγραφή συγκεκριμένα του παιχνιδιού αναφέρει το εξής:

Στο παιχνίδι, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός συζύγου σε ένα υποτιθέμενο ρομαντικό απόγευμα με τη γυναίκα του. Η βραδιά ξαφνικά μετατρέπεται στον απόλυτο εφιάλτη, όταν ένας αστυνομικός ερευνητής εισβάλει στο σπίτι τους, κατηγορώντας την γυναίκα για φόνο και ξυλοκοπώντας τον άντρα μέχρι θανάτου. Έπειτα οι παίκτες βρίσκονται αμέσως στη στιγμή πριν ο άγνωστος άντρας εισβάλει στο σπίτι. Παγιδευμένος στο ίδιο δωδεκάλεπτο ξαναζεί επανειλημμένα τον ίδιο εφιάλτη. Σκοπός των παικτών είναι να βρουν τρόπο να χρησιμοποιήσουν τη γνώση της έκβασης, ώστε να καταφέρουν να αλλάξουν αυτό που έρχεται και να ξεφύγουν από τον επαναλαμβανόμενο βρόγχο.   

Το 12 Minutes σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2020 για PC και Xbox One. Το αν θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 ή Nintendo Switch ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Δείτε ξανά στον παρακατω player το trailer της ανακοίνωσης.

Tags: