Phoenix Point: Νέο παιχνίδι στρατηγικής από τους δημιουργούς του X-COM

Η ανθρωπότητα στα πρόθυρα της εξαφάνισης
11 Ιουνίου 2019 02:29
Phoenix Point: Νέο παιχνίδι στρατηγικής από τους δημιουργούς του X-COM

Από τους δημιουργούς του X-COM, Snapshot Studio έρχεται το νέο δυστοπικό παιχνίδι στρατηγικής, Phoenix Point. Το 2022 οι επιστήμονες ανακάλυψαν στου πάγους της Αρκτικής, μια άγνωστη απολιθωμένη μορφή ζωής που έμελλε να αλλάξει για πάντα τον πλανήτη και τη ζωή όπως τη ξέρουμε. Το εξωγήινο πλάσμα μόλυνε με τον Pandoravirus σχεδόν όλη την ανθρωπότητα. Η ειδική ωστόσο ομάδα «The Phoenix Project» δημιουργήθηκε για να τη σώσει. Οι καλύτεροι στον κόσμο τώρα επιστήμονες, μηχανικοί και στρατιώτες, έχουν εναποθέσει πάνω σου την ελπίδα.

Ο αντίπαλος ωστόσο εξωγήινος στρατός που οδηγείται από την Alien Queen, συνεχώς μεταλλάσσεται και εξελίσσεται. Με τη δύναμη να μεταμορφώνει προς όφελός της του αντιπάλους της, οι τελευταίοι υπερασπιστές της ανθρωπότητας θα βρεθούν μπροστά σε ένα φοβερό δίλλημα. Πόσο άραγε θέληση έχουν να θυσιάσουν την ανθρωπότητά τους για να επιβιώσουν;  

Το Phoenix Point κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου για PC, Mac και Xbox One. Δείτε το ολοκαίνουργιο cinematic trailer στον player που ακολουθεί.

Tags: