E3 2019: Κρυμμένα teasers της Microsoft αποκαλύπτουν το Xbox Scarlet

Ετοιμάζει ανακοινώσεις για το μέλλον η εταιρία
09 Ιουνίου 2019 11:14
E3 2019: Κρυμμένα teasers της Microsoft αποκαλύπτουν το Xbox Scarlet

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα της Microsoft στην E3 2019, η εταιρία ετοιμάζεται να ανέβει στην σκηνή με την δική της συνέντευξη Τύπου, για να αποκαλύψει τα μελλοντικά παιχνίδια του Xbox. Τώρα, σύμφωνα με τον χρήση του twitter Klobrille, η εταιρία προέβη σε μια πολύ έξυπνη κίνηση, για να κάνει tease την επόμενη γενιά του Xbox.

Συγκεκριμένα, η Microsoft, στο πλαίσιο της αντίστροφης μέτρησης της έκθεσής της, παρουσιάζει διάφορα βίντεο από τα παιχνίδια που θα δείξει, ωστόσο, πίσω από αυτά, χρήστες παρατήρησαν πως κρύβονται διάφορα γράμματα αλλά και αριθμοί.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, στην πρώτη εικόνα αναγράφεται ο αριθμός “R 255” στην δεύτερη “G 36” και στην Τρίτη “B 0” οι οποίοι είναι κωδική ονομασία χρώματος και συγκεκριμένα το χρώμα «Scarlet». Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως το επόμενης γενιάς Xbox έχει αυτή την κωδική ονομασία. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες φήμες με διάφορες ονομασίες όπως τα "Anaconda" και "Lockhart".

Λέτε λοιπόν η Microsoft να δείξει τα επόμενα σχέδιά της σήμερα; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συντονιστούμε απόψε στις 23:00 στο κανάλι του Xbox που ξεκινάει η συνέντευξη Τύπου της εταιρίας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το chat των Unboxholics στο Twitch θα είναι διαθέσιμο για να σχολιάζουμε τα όσα βλέπουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σχετικές εικόνες.

Tags: