Διαρροή: Το Elden Ring είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της FromSoftware

Miyazaki και George R.R. Martin ενώνουν δυνάμεις
08 Ιουνίου 2019 11:01
Διαρροή: Το Elden Ring είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της FromSoftware

Σε απόσταση αναπνοής βρισκόμαστε μέχρι την έναρξη της E3 2019 και οι διαρροές για τα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν δεν έχουν σταματημό. Μετά το νέο παιχνίδι της Ninja Theory, τώρα, διέρρευσαν σχεδόν όλες οι ανακοινώσεις της Bandai Namco που θα δούμε στην έκθεση μετά από ένα σφάλμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα της. Μέσα σε αυτές βρίσκεται το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της FromSoftware που φημολογούταν πως η εταιρία ανέπτυσσε εδώ και καιρό.

Σύμφωνα λοιπόν με την διαρροή, αυτό θα ονομάζεται Elden Ring και θα είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι με αρχηγό του project τον ταλαντούχο Hidetaka Miyazaki σε συνεργασία με τον διάσημο συγγραφέα George R.R. Martin. Τελικά οι φήμες πως ο δημιουργός του Game of Thrones θα συνεργαστεί με την ομάδα για να μας μεταφέρει ένα νέο παιχνίδι ήταν αληθινές.

Οι πρώτες ελάχιστες πληροφορίες μας μεταφέρουν πως έχουμε να κάνουμε με ένα fantasy action-RPG σε ένα κόσμο δημιουργημένο από τον George R.R. Martin και τον Hidetaka Miyazaki όπου ο κίνδυνος θα βρίσκεται σε κάθε σκοτεινή γωνία. Ακόμη, αναφέρεται πως το Elden Ring θα διατεθεί στα PS4, Xbox One και PC.

Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics καθώς θα σας μεταφέρουμε τα πάντα που θα αποκαλυφθούν στην έκθεση του Los Angeles.