Ο Jon Bernthal του Punisher εισβάλει στον κόσμο του Ghost Recon Wildlands

Νέο story περιεχόμενο με το δωρεάν Operation Oracle
01 Μαΐου 2019 16:30
Ο Jon Bernthal του Punisher εισβάλει στον κόσμο του Ghost Recon Wildlands

Το third person stealth shooter παιχνίδι της Ubisoft Ghost Recon Wildlands συνεχίζει να απολαμβάνει νέο περιεχόμενο και αυτή τη φορά οι παίκτες θα υποδεχθούν μια προσθήκη που σίγουρα ήταν απρόβλεπτη. Συγκεκριμένα, ο Jon Bernthal, γνωστός μεταξύ άλλων για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Punisher, εισβάλει στον κόσμο του Wildlands.

Πιο αναλυτικά, το Operation Oracle θα κυκλοφορήσει δωρεάν για τις PS4, Xbox One και PC εκδόσεις του παιχνιδιού στις 2 Μαΐου και θα φέρει δύο νέες αποστολές με ξεχωριστό σενάριο. Σε αυτές θα συναντήσουμε τον Cole D. Walker, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Jon Bernthal, ο οποίος ηγείται τη δική του Ghost ομάδα και προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ghost Recon Wildlands θα είναι δωρεάν από τις 2 μέχρι τις 5 Μαΐου σε όλες τις πλατφόρμες, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Operation Oracle η Ubisoft. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής περιόδου θα μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι με έκπτωση 70% για να συνεχίσετε να παίζετε και μετά τις 5 του μηνός.