Uncharted 5: Το καράβι έχει σαλπάρει για τον Nathan Drake

Ο Nolan North εξομολογείται
25 Απριλίου 2019 11:56
Uncharted 5: Το καράβι έχει σαλπάρει για τον Nathan Drake

Ο Nolan North, η φωνή πίσω από τον δημοφιλή πρωταγωνιστή του Uncharted, Nathan Drake δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο OnlySP κατά τη διάρκεια της έκθεσης Supanova Comic Con & Gaming, πως πλέον είναι απίθανο να δούμε ένα Uncharted 5. Συγκεκριμένα ο Nolan είπε:

Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν ένα Uncharted 5, όμως το καράβι αυτό έχει πια σαλπάρει. Είναι υπέροχο που τόσος κόσμος αγκάλιασε και θυμάται αυτό το franchise. Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου Uncharted δεν ήξερα ότι θα υπάρξει δεύτερο. Ενθουσιάστηκα πολύ όταν με κάλεσαν να γυρίσουμε το δεύτερο. Η Naughty Dog ωστόσο γνώριζε πάνω κάτω ειδικά μετά την επιτυχία του δεύτερου πως θα υπάρξει και τρίτο και τέταρτο, όμως μέχρι εκεί. Κανείς δεν ήθελε να το τραβήξει απ’ τα μαλλιά. Ναι, ήταν στενάχωρο ότι έπεσε η αυλαία, όμως είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Άλλωστε η Sony και η Naughty Dog αποφάσισαν να κλείσουν αυτή την ιστορία κι εγώ προσωπικά είμαι μια χαρά με αυτή την απόφαση.

Το τελευταίο Uncharted παιχνίδι ήταν το Uncharted: The Lost Legacy το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2017 και αντικατέστησε τον Drake με την Chloe και Nadine Ross. Αν και το μέλλον της σειράς είναι στον αέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δήλωση που είχε κάνει η πρώην creative director του παιχνιδιού Chloe Fraser, η οποία είχε δηλώσει πως η σειρά Uncharted έχει ακόμα πολλές ιστορίες να πει. Εσείς θα θέλατε ένα Uncharted 5; Πείτε μας στα σχόλια.