Φήμη: $500 εκατομμύρια budget για το Halo Infinite - Τα παίζει όλα για όλα η Microsoft

Η πιο ακριβή gaming παραγωγή όλων των εποχών;
19 Απριλίου 2019 19:36
Φήμη: $500 εκατομμύρια budget για το Halo Infinite - Τα παίζει όλα για όλα η Microsoft

Με την E3 2019 να πλησιάζει, οι φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Το τελευταίο καιρό το γύρο του διαδικτύου κάνει μια νέα φήμη που αφορά το Halo Infinite και θέλει τη Microsoft να ετοιμάζει ίσως την ακριβότερη gaming παραγωγή όλων των εποχών, επενδύοντας στον τίτλο 500 εκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που η εν λόγω φήμη κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, η μη αξιόπιστη πηγή δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Ωστόσο, τώρα ο έμπιστος leaker Brad Sams ήρθε να στηρίξει την εγκυρότητα της φήμης. Ο εν λόγω leaker ευθύνεται για δεκάδες επιβεβαιωμένες διαρροές που αφορούν την Microsoft, όπως τα πρόσφατα Xbox Game Pass Ultimate και Xbox One S All-Digital Edition, ενώ ο ίδιος είχε αποκαλύψει την ονομασία του Halo Infinite πριν την επίσημη αποκάλυψή του.

Πιο αναλυτικά, ο Brad δήλωσε πως το budget του παιχνιδιού είναι απίστευτα μεγάλο και ο ίδιος έχει ακούσει πως όντως πλησιάζει ή είναι ακριβώς 500 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, επισημαίνει πως είναι ένα παιχνίδι που θα φτιάξει ή θα χαλάσει καριέρες ανάλογα με την επιτυχία του.

Ο Brad δεν έμεινε μόνο στο budget του παιχνιδιού, άλλα τόνισε πως η 343 ετοιμάζει ένα νέο trailer, με το οποίο η Microsoft πιθανότατα θα ανοίξει τη συνέντευξη Τύπου της στην E3 2019. Βέβαια επισημαίνει πως το πρόγραμμα της συνέντευξης Τύπου και η σειρά των ανακοινώσεων ενδέχεται να αλλάξει. Τέλος, ο leaker σημείωσε πως η 343 ετοιμάζει τελικά ένα Battle Roayle mode, το οποίο ωστόσο θα διαφέρει από τα Fortnite Battle Royale, Apex Legends και PlayerUnknown's Battlegrounds, αφού μέχρι να κυκλοφορήσει ο τίτλος η κλασσική Battle Royale συνταγή θα είναι κάτι που ήδη έχουν βιώσει οι περισσότεροι gamers.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2015 με την νέα μηχανή γραφικών Slipspace Engine για τα Xbox One και Windows 10. Αν πράγματι ισχύει η φήμη του budget των $500 εκατομμυρίων, τότε πρόκειται για ίσως την πιο ακριβή gaming παραγωγή όλων των εποχών μαζί με το Red Dead Redemption 2, ξεπερνώντας μέχρι και το budget ταινιών όπως το Avengers.