E3 2019: Το Xbox μας προσκαλεί στην "μεγαλύτερη" E3 που έκανε ποτέ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του PlayStation 5
16 Απριλίου 2019 20:02
E3 2019: Το Xbox μας προσκαλεί στην "μεγαλύτερη" E3 που έκανε ποτέ

Η Sony προκάλεσε σεισμό στη gaming βιομηχανία ανακοινώνοντας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5. Λίγα λεπτά μετά η Microsoft ανάρτησε μια πρόσκληση στην επίσημη σελίδα του Xbox που καλεί όλους τους gamers στην μεγαλύτερη E3 που θα κάνει ποτέ.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Xbox τόνισε ότι φέτος η εταιρία θα έχει την μεγαλύτερη παρουσία που είχε ποτέ στην έκθεση. Πέρα από τη συνέντευξη τύπου της, η εταιρία διοργανώνει events για όσους θα παρευρεθούν και θα στολίσει ολόκληρη την πλατεία έξω από το Microsoft Theater με Xbox θεματολογία, στο Xbox Plaza όπως το ονομάζει.

Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου της, αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 23:00 το βράδυ. Η Microsoft υπόσχεται πως θα παρουσιάσει νέα trailers, αλλά θα αποκαλύψει και ολοκαίνουργια παιχνίδια που θα έρθουν μέσα στο 2019 και όχι μόνο. Υπόσχεται ακόμη πως είτε παίζετε σε Xbox One είτε σε PC είτε είστε οπαδοί των FPS είτε λάτρεις των RPGs θα έχετε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για τα σχέδια της Microsoft πατώντας εδώ.

Tags: