Το Splinter Cell δεν είναι νεκρό - Νέες δηλώσεις από την Ubisoft

Υπάρχουν πλέον άτομα που φροντίζουν το μέλλον της σειράς
13 Απριλίου 2019 13:19
Το Splinter Cell δεν είναι νεκρό - Νέες δηλώσεις από την Ubisoft

Ο CEO και συνιδρυτής της Ubisoft, Yves Guillemot, βρέθηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς IGN Unfiltered, στο οποίο μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν την γαλλική εταιρία. Μεταξύ άλλων, ο Yves αναφέρθηκε και στην τεράστια επιρροή που είχαν τα Tom Clancy παιχνίδια για την publishing εταιρία, ενώ στάθηκε και στη σειρά Splinter Cell.

Συγκεκριμένα, ο Yves τόνισε πως η δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού σε ένα franchise με τόσο μεγάλη ιστορία είναι ιδιαίτερα αγχωτική.

Όταν αναπτύσσεις ένα νέο παιχνίδι πρέπει να βεβαιωθείς ότι θα φέρεις στην αγορά κάτι που θα είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που έκανες στο παρελθόν.

Την τελευταία φορά που κυκλοφορήσαμε ένα Splinter Cell [το Blacklist του 2013] είχαμε μεγάλη πίεση από όλους τους οπαδούς, λέγοντας «μην το αλλάξετε, κάντε αυτό, μην κάνετε αυτό». Έτσι, μερικές από τις ομάδες μας ήταν ανήσυχες που δουλεύουν στο brand.

Παρόλο που δεν μπορούσε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες, ο Yves συνέχισε τονίζοντας:

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που εξετάζουν το μέλλον του brand και το φροντίζουν.

Όπως φαίνεται η Ubisoft πράγματι αναπτύσσει κάποιο νέο Splinter Cell, αλλά οι δηλώσεις του Yves αφήνουν να εννοηθεί πως μάλλον ο τίτλος απέχει ακόμα αρκετά από την κυκλοφορία του.