Shenmue 3: Νέες πληροφορίες με άρωμα από το πρώτο παιχνίδι

Δεν θα λάβει κι ‘άλλη καθυστέρηση ο τίτλος
12 Απριλίου 2019 14:31
Shenmue 3: Νέες πληροφορίες με άρωμα από το πρώτο παιχνίδι

Αυτή την εβδομάδα χάρη στο Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu μάθαμε νέες πληροφορίες για το Shenmue 3. Όσοι είχατε παίξει το πρώτο παιχνίδι σίγουρα θα θυμάστε ότι μπορούσατε να εργαστείτε για να βγάλετε χρήματα, παραδείγματος χάρη με το θρυλικό κλάρκ. Το συγκεκριμένο Job θα υπάρχει και στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς σύμφωνα με τον δημιουργό Yu Suzuki.

Επίσης, στη συνέντευξη που έδωσε ο Suzuki στο περιοδικό δήλωσε πως το παιχνίδι δεν θα λάβει περαιτέρω καθυστέρηση και θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου. Μαθαίνουμε επίσης πως στο Shenmue 3 θα μπορείτε να ψαρέψετε ενώ θα έχετε και εξοπλισμό αλιείας, ακόμη ο πρωταγωνιστής Ryo θα μπορεί να ανταλλάζει χρήματα με μάρκες για να παίζει arcade παιχνίδια, όπως είναι ο κανονισμός στην Ιαπωνία.

Επιπροσθέτως, θα υπάρχουν αγώνες με χελώνες όπου θα τις ελέγχει ο παίκτης πατώντας τα σωστά κουμπία την σωστή στιγμή, κάτι σαν QTE σύστημα. Τέλος, ο Ryo θα μπορεί να βγάζει χρήματα στο παιχνίδι και με διάφορους άλλους τρόπους, όπως να συλλέγει ιατρικά βότανα και να τα πουλάει σε μαγαζιά.

Το Shenmue 3 θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PS4 και PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία με το forklift που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Shenmue 3 στο Twitter: