Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει το Xbox Game Pass Ultimate

Θα συνδυάζει το Xbox Live Gold και το Game Pass
08 Απριλίου 2019 11:23
Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει το Xbox Game Pass Ultimate

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φήμη που θέλει τη Microsoft να ετοιμάζει μια νέα συνδρομή που θα ωφελήσει όσους είναι ενεργοί χρήστες του Xbox Game Pass και του Xbox Live Gold. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα συνδυάσει το Gold και το Game Pass σε μια ενιαία συνδρομή που θα κοστίζει $14.99. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος είναι ενεργός συνδρομητής και των δύο υπηρεσιών θα γλυτώνει περίπου $5 το μήνα.

Συγκεκριμένα, ο έμπιστος leaker της Microsoft h0x0d, το The Verge και ο έμπιστος insider Brad Sams έρχονται να επικυρώσουν την φήμη.

Το Xbox Live Gold σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να παίζετε multiplayer παιχνίδια, ενώ έχει ειδικές εκπτώσεις κάθε εβδομάδα και τέσσερα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα. Από την άλλη το Game Pass προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη σχεδόν 200 παιχνιδιών, στα πρότυπα του Netflix.

Είναι πιθανό πως η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft θα κάνει το ντεμπούτο της τον Απρίλιο, μαζί με την φημολογούμενη Xbox One S All-Digital κονσόλα που δεν θα υποστηρίζει ανάγνωση δίσκων, αλλά θα έρχεται με φθηνότερη τιμή.