Kingdom Hearts 3: Έρχονται τεράστια επί πληρωμή DLCs

Ενώ δεν θα υπάρξει Final Mix έκδοση
02 Μαρτίου 2019 13:13
Kingdom Hearts 3: Έρχονται τεράστια επί πληρωμή DLCs

Στο πλαίσιο μιας νέας συνέντευξης με το ιαπωνικό site Dengeki Online, ο δημιουργός του Kingdom Hearts 3, Tetsuya Nomura, μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες για το μέλλον του παιχνιδιού και της σειράς γενικότερα.

Πιο αναλυτικά, ο Nomura επιβεβαίωσε πως το Kingdom Hearts 3 θα λάβει διάφορα DLC πακέτα επέκτασης, μερικά από τα οποία θα είναι τόσο επί πληρωμή, ενώ άλλα θα διατεθούν εντελώς δωρεάν. Μάλιστα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει κάποια Final Mix έκδοση και αντιθέτως όλο το νέο περιεχόμενο θα έρθει μέσα από DLCs. Τα δωρεάν DLCs θα κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ τα paid DLCs ενδέχεται να έρθουν όλα μαζί σε ένα μεγάλο πακέτο. Η ομάδα φιλοδοξεί τα μεγάλα επί πληρωμή DLCs να κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του 2019.

Ο Nomura τόνισε επίσης πως το παιχνίδι ξεπέρασε τις προσδοκίες του ίδιου, αλλά και της Square Enix. Η ομάδα του εργάζεται πολύ σκληρά στα DLCs και μάλιστα ο δημιουργός τόνισε πως χάνει ώρες ύπνου για να προσφέρει στους fans μια αντίστοιχα καλή εμπειρία.

Τέλος, μάθαμε πως το Critical Mode θα έρθει σύντομα και δεν θα αυξάνει τεχνητά τη δυσκολία, αλλά θα περιλαμβάνει πολλές αξιοσημείωτες αλλαγές.

Το Kingdom Hearts 3 είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4 και Xbox One.