Crackdown 3: Το multiplayer δεν θα υποστηρίζει parties στο launch

Μια σημαντική έλλειψη για τον multiplayer τομέα
12 Φεβρουαρίου 2019 13:02
Crackdown 3: Το multiplayer δεν θα υποστηρίζει parties στο launch

Έπειτα από αρκετά χρόνια αναμονής και καθυστερήσεις, το Crackdown 3 κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα. Ο τίτλος, πέρα από το παραδοσιακό campaign, ενσωματώνει και ένα ιδιαίτερο multiplayer κομμάτι που ονομάζεται Wrecking Zone και το οποίο εκμεταλλεύεται την cloud υποδομή της Microsoft για να προσφέρει πλήρως καταστρέψιμα περιβάλλοντα.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η εταιρία επιφύλασσε όμως μια δυσάρεστη είδηση για τους οπαδούς του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, το Wrecking Zone δεν θα επιτρέπει σε παρέες φίλων να παίξουν μαζί το παιχνίδι κατά το launch, καθώς δεν υπάρχει υποστήριξη για Xbox Live parties. Ο λόγος που ένα τόσο βασικό χαρακτηριστικό απουσιάζει δεν αποκαλύφθηκε, αλλά ενδεχομένως να υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την καταστροφή των κτήριών που γίνεται στο cloud. Η παράληψη αυτή αφορά μόνο το Wrecking Zone, αν θέλετε να παίξετε σε co-op το campaign θα μπορείτε να καλέσετε κανονικά κάποιον φίλο από την friend list σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα ανάπτυξης διαβεβαίωσε την κοινότητα πως αυτό είναι χαρακτηριστικό που θα καταφθάσει στον τίτλο με ένα μελλοντικό update, στο πλαίσιο της post launch υποστήριξης του παιχνιδιού.

Το Crackdown 3 κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows 10, ως Xbox Play Anywhere τίτλος. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.