Τα Microsoft Studios αλλάζουν όνομα σε Xbox Game Studios

Νέα εποχή για τις ομάδες της εταιρίας
07 Φεβρουαρίου 2019 15:21
Τα Microsoft Studios αλλάζουν όνομα σε Xbox Game Studios

Στο πλαίσιο του πιο πρόσφατου Inside Xbox επεισοδίου, ο Matt Booty του Xbox, βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τον Larry “Major Nelson” Hyrb για να ανακοινώσει πως τα Microsoft Studios θα αλλάξουν ονομασία. Συγκεκριμένα, πλέον το σύνολο των ομάδα ανάπτυξης θα ονομάζεται Xbox Game Studios.

Ο Matt Booty δήλωσε:

Στο Xbox, πιστεύουμε ότι όταν όλοι παίζουν, όλοι κερδίζουν. Γι 'αυτό είμαστε παθιασμένοι για την δημιουργία ενός lineup παιχνιδιών για όλους τους παίκτες σε κονσόλες, PC και κινητά. Καθώς έχουμε επεκτείνει τις προσπάθειές μας πέρα από την κονσόλα, το Xbox brand εξελίχθηκε επίσης από τις αρχικές του ρίζες. Σήμερα, το Xbox είναι το gaming brand μας για όλες τις συσκευές, ανεξάρτητα από το πώς ή πού θέλετε να παίξετε ή με ποιόν θέλετε να παίξετε.

 

Σε αυτό το πνεύμα, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ πως αλλάζουμε το όνομα του οργανισμού ανάπτυξης παιχνιδιών μας από Microsoft Studios σε Xbox Game Studios.

Για την ιστορία, τα Xbox Game Studios απαρτίζονται από τις εξής δεκατρείς ομάδες:

  1. 343 Industries
  2. The Coalition
  3. Compulsion Games
  4. The Initiative
  5. inXile Entertainment
  6. Minecraft
  7. Ninja Theory
  8. Obsidian Entertainment
  9. Playground Games
  10. Rare
  11. Turn 10 Studios
  12. Undead Labs
  13. Global Publishing Group

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της Microsoft. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Matt Booty επισήμανε πως στην ερχόμενη E3 2019 η εταιρία θα αποκαλύψει περισσότερα για τα διάφορα projects που ετοιμάζουν οι ομάδες της.