Έρχονται νέα Need for Speed και Plants vs. Zombies

Καθώς και μια ακόμη Titanfall “εμπειρία”
06 Φεβρουαρίου 2019 14:02
Έρχονται νέα Need for Speed και Plants vs. Zombies

Η EA ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, τα οποία δεν ήταν ιδιαίτερα θετικά. Στο πλαίσιο αυτό, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας, Blake Jorgensen, επισήμανε στους επενδυτές τα μεγάλα πλάνα που έχει η publishing εταιρία για το μέλλον.

Συγκείμενα, η EA αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια νέα Titanfall εμπειρία. Όπως προκύπτει από τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της Respawn Entertainment, πιθανότατα δεν πρόκειται για το Titanfall 3, αλλά για κάποιο άλλο spin-off στα πρότυπα του Apex Legends. Παράλληλα, το υψηλόβαθμο στέλεχος έκανε γνωστό πως η εταιρία αναπτύσσει νέα Need for Speed και Plants vs. Zombies παιχνίδια.

Ο Jorgensen δήλωσε:

Κοιτάζοντας μπροστά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορήσουμε το Anthem, το νέο μας IP, να αναπτύξουμε περισσότερο Apex Legends και άλλες σχετικές Titanfall εμπειρίες, να προσφέρουμε νέους τίτλους Plants vs. Zombies και Need for Speed και να προσθέσουμε το Star Wars Jedi: Fallen Order δίπλα στο ρόστερ των αθλητικών μας τίτλων για το φθινόπωρο.

Για την ιστορία, το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Need for Speed ήταν το Need for Speed Payback που κυκλοφόρησε το 2017 με χλιαρή υποδοχή από το κοινό και τους κριτικούς, ενώ το πιο πρόσφατο Plants vs. Zombies ήταν το Garden Warfare 2 που έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές του 2016.