Phil Spencer: Μεγάλες υποσχέσεις για την E3 2019

Νέες δηλώσεις από τον επικεφαλής του Xbox
28 Ιανουαρίου 2019 17:29
Phil Spencer: Μεγάλες υποσχέσεις για την E3 2019

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του gaming στην Microsoft, Phil Spencer, βρέθηκε στο εβδομαδιαίο podcast του Major Nelson όπου μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν το Xbox. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της πλατφόρμας μίλησε μεταξύ άλλων για το επερχόμενο Crackdown 3, για τις εξαγορές στούντιο και το Project xCloud.

Ειδική αναφορά αξίζει όμως στις δηλώσεις του Spencer για την Ε3 2019. Φέτος είναι μια αρκετά διαφορετική χρονιά, καθώς η Sony έχει ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες πως για πρώτη φορά δεν θα συμμετέχει στην έκθεση. Ο Spencer, λοιπόν, υποσχέθηκε πως αντιθέτως η Microsoft θα έχει μεγάλη παρουσία και συγκεκριμένα δήλωσε:

Η φετινή E3 θα είναι πολύ διασκεδαστική για εμάς. Είχαμε μια συζήτηση εσωτερικά για το αν θα κάνουμε κάτι μεγάλο ή αν πρέπει να εξοικονομήσουμε χρήματα. Τελικά αποφασίσαμε πως θα έχουμε μια από τις μεγαλύτερες E3 που είχαμε ποτέ μας. Μου αρέσει αυτή η ευκαιρία να βρίσκομαι με τους οπαδούς μας και τη βιομηχανία.

Βρισκόμαστε ακόμα σε συζητήσεις σχετικά με το πόσα μακροπρόθεσμα και πόσα βραχυπρόθεσμα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε. Είμαι υποστηρικτής του ότι πρέπει να είμαστε όσο πιο διαφανείς γίνεται.

Αισθάνομαι πολύ καλά για τα σχέδιά μας. Το περιεχόμενο που θα έχουμε θα είναι υπέροχο και θα μιλήσουμε για το μέλλον μας. Θα μιλήσουμε περισσότερο για το τι σημαίνει το Xbox για εμάς.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Spencer πατώντας εδώ.