Death Stranding: Ο Kojima άφησε άφωνη την Guerrilla Games δείχνοντας το παιχνίδι

Διθυραμβικά σχόλια από τους δημιουργούς του Horizon
16 Ιανουαρίου 2019 08:41
Death Stranding: Ο Kojima άφησε άφωνη την Guerrilla Games δείχνοντας το παιχνίδι

Το Death Stranding παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην E3 2016 με ένα trailer γεμάτο μυστήριο. Από τότε ο Hideo Kojima έχει δείξει μερικά ακόμα trailers που έχουν ενισχύσει το κλίμα μυστηρίου που περιτριγυρίζει το project, με πολλά ερωτηματικά να παραμένουν ακόμη. Οι developers του Horizon Zero Dawn μάλλον μπορούν να απαντήσουν πλέον σε μερικά από αυτά τα ερώτημα, αφού είχαν τη δυνατότητα να δουν μια αποκλειστική παρουσίαση του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, πριν τρία χρόνια ο Kojima είχε επισκεφθεί την Guerrilla Games, η οποία σε ένδειξη μεγάλης γενναιοδωρίας, χάρισε στον ταλαντούχο Ιάπωνα δημιουργό τον source κώδικα της μηχανής γραφικών της. Τώρα, τρία χρόνια μετά, ο Kojima επισκέφθηκε ξανά την ολλανδική ομάδα ανάπτυξης για να παρουσιάσει όσα έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα χρησιμοποιώντας την Decima Engine.

Παρακάτω θα βρείτε σχετικά tweets και φωτογραφικό υλικό. Το αξιοσημείωτο είναι πως όλοι όσοι είδαν το demo που παρουσίασε ο Kojima έμειναν άφωνοι και προέβησαν σε διθυραμβικά σχόλια. Όπως φαίνεται το παιχνίδι που δημιουργεί η Kojima Productions πρέπει να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.