Πρόβλεψη Pachter: Η Nintendo θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά φορητό Switch το 2019

Και μειώσεις τιμών για PS4 και Xbox One
10 Ιανουαρίου 2019 09:45
Πρόβλεψη Pachter: Η Nintendo θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά φορητό Switch το 2019

Το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά και για το PS4 και για το Xbox One και για το Nintendo Switch, αφού και οι τρείς κονσόλες σημείωσαν θετικές εμπορικές πορείες στην αγορά. Ωστόσο, με την γενιά να πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος της, το τοπίο είναι αρκετά πιο θολό το 2019, με πολλούς αναλυτές να προβλέπουν πως οι πωλήσεις των συστημάτων της Sony και της Microsoft θα μειωθούν.

Τώρα και ο γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας, Michael Pachter, ήρθε να καταθέσει τη δική του άποψη, μιλώντας στο GamingBolt. Ο αναλυτής προέβλεψε μειώσεις τιμών για τα PS4 και Xbox One, ενώ τόνισε πως η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα αποκλειστικά φορητό Switch μέσα στη χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Pachter ρωτήθηκε αν πιστεύει πως και τα τρεια συστήματα θα συνεχίσουν να πουλάνε καλά το 2019 και η απάντησή του ήταν η εξής:

Ναι. Νομίζω ότι πιθανώς θα έχουμε μια μείωση τιμών από όλους τους και η Nintendo μπορεί να τοποθετηθεί με ένα ανανεωμένο Switch. Η εικασία μου είναι ότι η Nintendo θα πάρει το Switch και θα απαλλαγεί από το "Switch" κομμάτι, οπότε θα έχουμε ένα μόνο φορητό σύστημα. Θα κάνουν πιθανώς τα Joycons μέρος του ολοκληρωμένου σώματος της ταμπλέτας και ίσως μειώσουν την τιμή. Θα ξεφορτωθούν τον σταθμό σύνδεσης και το εξωτερικό τροφοδοτικό - απλώς θα το μετατρέψουν σε φορητό που είναι επαναφορτιζόμενο με ένα απλό καλώδιο τροφοδοσίας και θα χρεώσουν 200 δολάρια για αυτό.

Αυτό πιστεύω πως θα κάνει η Nintendo, η Sony μπορεί να μειώσει πιθανώς την τιμή, η Microsoft πιθανώς θα μειώσει και αυτή την τιμή. Πιθανότατα θα έχετε ένα Xbox με $199, ένα PlayStation αξίας $249 και ένα Switch με $199 που θα είναι μόνο φορητό και αυτό πιθανότατα θα είναι αρκετό για να συνεχιστεί η ζήτηση και να διατηρηθεί σταθερή από έτος σε έτος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πιστεύει πως θα δούμε μέσα στο 2019, ένα Switch με δυνατότερο hardware στο στυλ των PS4 Pro και Xbox One X. Ο Pachter, λοιπόν, τόνισε:

Όχι το 2019. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Σίγουρα είναι πιθανό μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά όχι το 2019.

Εσείς πως πιστεύετε ότι θα κινηθούν οι τρεις εταιρίες μέσα στο 2019; Πείτε μας στα σχόλια.