Sony: “Υπάρχει ένα τεράστιο κοινό για Single-Player παιχνίδια”

Και από ότι φαίνεται η εταιρία θα συνεχίσει να προσπαθεί να δημιουργεί νέες εμπειρίες
11 Δεκεμβρίου 2018 11:38
Sony: “Υπάρχει ένα τεράστιο κοινό για Single-Player παιχνίδια”

Με την δραματική άνοδο των multiplayer παιχνιδιών πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι εταιρίες θα στραφούν σιγά-σιγά προς τα εκεί. Σίγουρα, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που λατρεύει τα multiplayer παιχνίδια, όμως υπάρχει και ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό gamers που εκτιμά και αγαπά τις single-player εμπειρίες. Αυτό φαίνεται πως έχει καταλάβει η Sony και μάλιστα πολύ καλά. Μιλώντας στο περιοδικό MCVUK, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας της Sony, Warrick Light, εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με τα single-player παιχνίδια.

Υπάρχει ένα τεράστιο κοινό για παιχνίδια που προσφέρουν τις καλύτερες single-player εμπειρίες με θεαματικό gameplay όπως έχουμε δει από τα εξαιρετικά δημοφιλή Spider-Man και God of War. Φέτος ήμουν στα Golden Joysticks βραβεία – Το God of War κέρδισε πέντε.

Από ότι φαίνεται η Sony έχει κατανοήσει πως μία μεγάλη μερίδα της gaming κοινότητας θέλει και αγαπά τις single-player εμπειρίες και με βάση λεγόμενα όπως τα παραπάνω, θα συνεχίσει να προσπαθεί να δημιουργεί.