Επίσημο: Η Bethesda θα αντικαταστήσει τις πλαστικές τσάντες του Fallout 76

Για όλους τους κατόχους της συλλεκτικής έκδοσης
04 Δεκεμβρίου 2018 10:45
Επίσημο: Η Bethesda θα αντικαταστήσει τις πλαστικές τσάντες του Fallout 76

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε, το Fallout 76 έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για διάφορες πτυχές του. Ένα από τα θέματα που πήραν μεγάλες διαστάσεις αφορά την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, την Power Armor Edition. Συγκεκριμένα, το διαφημιστικό υλικό που χρησιμοποίησε η Bethesda για να προωθήσει την εν λόγω έκδοση ανέφερε πως οι αγοραστές της θα λάβουν και μια υψηλής ποιότητας τσάντα από καμβά. Τελικά, η συλλεκτική περιλάμβανε μια τσάντα κακής ποιότητας από νάιλον που τσαλακώνεται εύκολα και δεν μοιάζει στο ελάχιστο με την τσάντα που διαφήμιζε αρχικά η εταιρία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το περιστατικό πατώντας εδώ.

Παρόλο που αρχικά η εταιρία προσέφερε ως συγνώμη στους αγοραστές της συλλεκτικής ένα μικρό πόσο από in-game χρήματα, τελικά έπειτα από την σφοδρή κριτική που δέχθηκε από την κοινότητα άλλαξε τα σχέδιά της. Συγκεκριμένα, η Bethesda ανακοίνωσε μέσα από επίσημο λογαριασμό της πως θα τιμήσει όσους ξόδεψαν χρήματα για την Power Armor Edition και θα αντικαταστήσει την νάιλον τσάντα με μια που είναι όντως κατασκευασμένη από καμβά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο tweet που ακολουθεί.

Το Fallout 76 είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.