Spider-Man 2: Αυτές είναι οι ειδικές εκδόσεις για το PS5 – Χωρίς Blu-ray δίσκο η Collector’s

Οι προ-παραγγελίες ξεκινάνε σύντομα
09 Ιουνίου 2023 13:31
Spider-Man 2: Αυτές είναι οι ειδικές εκδόσεις για το PS5 – Χωρίς Blu-ray δίσκο η Collector’s

Στο πλαίσιο του εναρκτήριου σόου του Summer Game Fest 2023, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες, το PlayStation αποκάλυψε επιτέλους την τελική ημερομηνία κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Marvel’s Spider-Man 2. Συγκεκριμένα, η νέα περιπέτεια της Insomniac Games αναμένεται να καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου του 2023.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική ανακοίνωση της εταιρίας σχετικά με το παιχνίδι, αφού μέσα από το PlayStation Blog έγινε γνωστό ότι πέρα από την απλή έκδοση των €79.99, ταυτόχρονα θα διατεθεί και η Digital Deluxe Edition, αλλά και μια Collector’s Edition.

Ξεκινώντας με την Digital Deluxe Edition, αυτή θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, όλα τα μπόνους που θα λάβουν και όσοι κάνουν προ-παραγγελία, καθώς και 10 μοναδικά κοστούμια (5 για τον Peter και 5 για τον Miles), επιπλέον frames και αυτοκόλλητα για το Photo Mode και δύο επιπλέον skill points. Η εν λόγω έκδοση θα ζητά €89.99.

Περνώντας στην Collector’s Edition, αυτή θα κοστίζει €249.99 και θα περιλαμβάνει έναν κωδικό για ένα ψηφιακό Digital Deluxe αντίτυπο του τίτλου και όχι την retail έκδοση. Παράλληλα, θα έρχεται με μια Steelbook θήκη, όλα τα μπόνους που θα λάβουν και όσοι κάνουν προ-παραγγελία και -το highlight- ένα 19 ιντσών αγαλματίδιο με τους δύο Spider-Men να παλεύουν με τον Venom.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι προ-παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου. Τα pre-order bonuses είναι το Arachknight Suit για τον Peter που θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα, με τρεις επιπλέον χρωματικές παραλλαγές, καθώς και το Shadow Spider Suit για τον Miles που ομοίως θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα και θα έχει τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τέλος, θα περιλαμβάνεται και γρηγορότερο ξεκλείδωμα για το Web Grabber gadget, καθώς και 3 skill points.