Ευχάριστη έκπληξη από τη Nintendo – Το Xenoblade Chronicles 3 θα έρθει νωρίτερα!

Αποκαλύφθηκε η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας
19 Απριλίου 2022 19:46
Ευχάριστη έκπληξη από τη Nintendo – Το Xenoblade Chronicles 3 θα έρθει νωρίτερα!

Να και μια ανακοίνωση που σπανίζει στις μέρες μας, ειδικότερα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας που έφερε τη μία μετά την άλλη τις καθυστερήσεις σημαντικών κυκλοφοριών. Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Nintendo μόλις αποκάλυψε πως τελικά το Xenoblade Chronicles 3 θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Αναλυτικότερα, το sequel της λατρεμένης JRPG σειράς της Monolith Soft είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου. Για την ιστορία, τα αρχικά πλάνα της εταιρίας ήταν ο τίτλος να καταφθάσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο.

Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας κυκλοφορίας, η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα ολοκαίνουργιο χορταστικό trailer, το οποίο έχει διάρκεια περίπου τρία λεπτά και παρέχει περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού, τους χαρακτήρες που θα συναντήσουν οι παίκτες και για το στρατηγικό σύστημα μάχης, στο οποίο θα μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλους επτά χαρακτήρες.

Τέλος, η Nintendo έκανε γνωστό πως στα ράφια των καταστημάτων θα έρθει και μια συλλεκτική retail έκδοση, η οποία θα γίνει διαθέσιμη μόνο μέσα από το My Nintendo Store, προσφέροντας ένα art book 250 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο, ένα steel case για το παιχνίδι και όλα αυτά σε ένα κουτί με εικαστικό από τον Masatsugu Saito.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο τη συλλεκτική έκδοση όσο και το νέο trailer.