Το Stray έχει ίσως τα πιο ιδιαίτερα συλλεκτικά αντικείμενα παιχνιδιού για φέτος

Η οποία είναι φυσικά για τους λάτρεις των γατών
18 Ιουλίου 2022 15:55
Το Stray έχει ίσως τα πιο ιδιαίτερα συλλεκτικά αντικείμενα παιχνιδιού για φέτος

Το Stray είναι σίγουρα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες gaming κυκλοφορίες της περιόδου και έχει καταφέρει να κινήσει την περιέργεια των παικτών, οι οποίοι το έστειλαν στην κορυφή των wishlisted τίτλων του Steam.

Το concept του; Ο τίτλος διαδραματίζεται σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο όπου μόνο οι γάτες έχουν επιβιώσει. Οι παίκτες χειρίζονται, λοιπόν, μια τέτοια αξιολάτρευτη γάτα, η οποία έχει χαθεί από την οικογένειά της και προσπαθεί να επιβιώσει στον ξεχασμένο και σκουριασμένο κόσμο των ρομπότ, επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Για να γιορτάσει, λοιπόν, την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η εκδότρια Annapurna Interactive ανακοίνωσε μια νέα ειδική συνεργασία με την εταιρία Travel Cat, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή διαφόρων αξεσουάρ για κατοικίδια. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να βρουν ένα σαμαράκι γάτας στα χρώματα του παιχνιδιού, καθώς και ένα ειδικό backpack που επιτρέπει στους λάτρεις των γατών να κουβαλάνε παντού μαζί τους το κατοικίδιο τους, όσο πιο άνετα και ευχάριστα γίνεται.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε τα ειδικά προϊόντα πατώντας εδώ.

Το Stray αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου, αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα καταφθάσει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.