Shenmue 3: Αυτά είναι συνολικά τα χρήματα που συγκέντρωσε από την κοινότητα

Και η ομάδα ανάπτυξης ευχαριστεί
24 Νοεμβρίου 2018 12:23
Shenmue 3: Αυτά είναι συνολικά τα χρήματα που συγκέντρωσε από την κοινότητα

Η ανάπτυξη του Shenmue 3 συνεχίζει να προχωρά με κανονικούς ρυθμούς. Η YS Net, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το τρίτο κεφάλαιο της σειράς μοιράστηκε με το κοινό της όχι trailer, όχι εικόνες, αλλά νούμερα. Πιο συγκεκριμένα τα χρήματα που κατάφερε να συγκεντρώσει ο τίτλος μέσω της κοινότητάς. Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, το Shenmue 3 συγκέντρωσε 7.1 εκατομμύρια δολάρια ($7,179,510) από 81.087 υποστηρικτές. Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι είχε βγάλει $6,333,295 από το Kickstarter και στη συνέχεια το στούντιο έτρεξε άλλη μια καμπάνια για όσους δεν πρόλαβαν να προσφέρουν αρχικά, μαζεύοντας άλλα $800,000 περίπου για να φτάσει το σύνολο των 7.1 εκατομμυριών.

Φυσικά, η εταιρία εξέφρασε την χαρά της για αυτό το μεγάλο ποσό και ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές που θέλουν να δουν το Shenmue 3 να γίνεται πραγματικότητα.

Βλέποντας τα τελικά νούμερα, όλοι εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να αισθανόμαστε την υποστήριξη που έχει δώσει ο καθένας για να γίνει το project πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε!

Το Shenmue 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου 2019 για PS4 και PC.