Five Nights at Freddy's: Ετοιμάζονται πολλοί νέοι τίτλοι και αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες

Ενώ η ομώνυμη ταινία έλαβε καθυστέρηση
13 Νοεμβρίου 2018 11:25
Five Nights at Freddy's: Ετοιμάζονται πολλοί νέοι τίτλοι και αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες

Μέσα από ένα μακροσκελές blog post, ο Scott Cawthon, δημιουργός των Five Nights at Freddy's ανακοίνωσε τα πλούσια πλάνα του για το franchise. Τα περισσότερα από αυτά αναπτύσσονται παράλληλα και θα έρθουν μέσα στο 2019, καθώς θα έρθει σωρεία νέων κεφαλαίων στο σύμπαν του FNAF. 

Αρχικά, το project του FNAF VR βρίσκεται στο 40% της προόδου του και συνεργάζεται με την Steeel Wool ώστε να ολοκληρωθεί. Και δεν σταματάει μόνο στο VR αλλά και στο Augmented Reality ανακοινώνοντας ότι το FNAF AR παιχνίδι βρίσκεται στο 10% της ολοκλήρωσης του, προσθέτοντας οτι "αν και δεν μπορώ να αποκαλύψω gameplay λεπτομέρειες, θα πω ότι ο επερχόμενος όλεθρος του να σε κυνηγάει κάτι συνεχώς θα σας κρατήσει τα βράδια ξύπνιους."

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα έρθουν νέες, ανανεωμένες και HD μεταφορές των πρώτων Five Nights at Freddy's παιχνιδιών στα PS4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS και Android. Μάλιστα, ετοιμάζει και ένα concept παιχνίδι, το FNAF: Into Madness που δεν εγγυάται ότι θα βγει, ενώ ετοιμάζει και ένα μεγάλο AAA παιχνίδι. 

Ο υπερδραστήριος Cawthon δήλωσε ότι τα περισσότερα από τα projects που αναφέρει θα κυκλοφορήσουν και πώς περισσότερα θα μάθουμε από τη νέα χρονιά.