Ο Phil Spencer ξανά στην Ιαπωνία για συναντήσεις με στούντιο

Θέλοντας να φέρει περισσότερους τίτλους στο Xbox
09 Οκτωβρίου 2018 12:06
Ο Phil Spencer ξανά στην Ιαπωνία για συναντήσεις με στούντιο

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απασχολημένος το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες η ομάδα του Xbox ανακοίνωσε την δική της cloud gaming πρόταση, με το Project xCloud που έχει στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας gaming σε κάθε συσκευή, όπου και αν βρίσκεστε. Τώρα, λίγες μέρες πριν το μεγάλο X018 event του Xbox, ο Spencer έκανε γνωστό πως βρίσκεται στην Ιαπωνία, φουντώνοντας τις φήμες και τις εικασίες.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος επισήμανε πως θα μείνει στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για μια ολόκληρη εβδομάδα και θα επισκεφθεί τις τοπικές ομάδες ανάπτυξης και τους μεγάλους publishers. Στόχος του είναι να πάρει feedback και να φέρει ακόμα περισσότερα παιχνίδια στην πλατφόρμα. Οι καρποί των πρόσφατων ταξιδιών του Spencer είναι ports όπως το NieR: Automata που αρχικά είχαν παραλείψει εξ’ ολοκλήρου την κονσόλα.

Αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια του Spencer και για το τι επιφυλάσσει το μέλλον του Xbox, στο πλαίσιο του Xbox X018 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου.