Microsoft για την απάντηση της Sony στο cross-play: “Δεν ακούνε τους gamers”

Ο Mike Ybarra σχολιάζει τη στάση του PlayStation
05 Σεπτεμβρίου 2018 09:49
Microsoft για την απάντηση της Sony στο cross-play: “Δεν ακούνε τους gamers”

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τις δηλώσεις του CEO της Sony σχετικά με την απόφαση της εταιρίας να μην υποστηρίξει το cross-play μεταξύ του PlayStation 4 και των Xbox One και Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, ο Yoshida υποστήριξε πως η απουσία του cross-play οφείλεται στο γεγονός ότι “το PS4 είναι το καλύτερο μέρος για να παίξει κανείς”.

Οι δηλώσεις αυτές δεν περάσαν απαρατήρητες και πέρα από την gaming κοινότητα και στελέχη της Microsoft ήρθαν να τις σχολιάσουν. Συγκεκριμένα, ο εταιρικός αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της Xbox και Windows gaming πλατφόρμας, Mike Ybarra, προέβη σε δηλώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Ο Ybarra τόνισε πως η Sony δεν ακούει τους gamers, καθώς όλα τα παιχνίδια πρέπει να έχουν cross play και cross progression.

Τα σχετικά tweets του ακολουθούν παρακάτω.

Η Microsoft και η Nintendo ήδη έχουν δώσει τα χέρια όσον αφορά το cross play και μάλιστα οι δύο εταιρίες είχαν και μια κοινή marketing καμπάνια για το Minecraft, το οποίο επιτρέπει τους παίκτες σε Nintendo Switch και Xbox One να παίζουν μαζί.