Η Obsidian ενδιαφέρεται για ένα remaster του Alpha Protocol;

Tweet που κινεί υποψίες
04 Σεπτεμβρίου 2018 10:26
Η Obsidian ενδιαφέρεται για ένα remaster του Alpha Protocol;

Τα remasters και οι επανακυκλοφορίες παιχνιδιών έχουν καθιερωθεί πλέον, με δεκάδες τίτλους της προηγούμενες γενιάς να έρχονται με αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα στα PS4 και Xbox One και ομοίως δεκάδες τίτλοι της Nintendo για το Wii U να έρχονται ανανεωμένοι στο Switch. Το Alpha Protocol ίσως δεν είναι ο πρώτος τίτλος που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς για το οποία θα θέλατε να δείτε κάποιο remaster. Ωστόσο, ένα νέο tweet έρχεται να δείξει πως η Obsidian, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, ίσως και να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο Douglas Bogart, ο συνιδρυτής της publishing εταιρίας Limited Run Games, ανάρτησε μια ψηφοφορία στο Twitter οπού σχεδόν 1500 χρήστες δήλωσαν πως θα ήθελαν να δουν ένα remaster του Alpha Protocol.

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Obsidian, η οποία απάντησε στο tweet με ένα χαρακτηριστικό emoticon.

Το Alpha Protocol κυκλοφόρησε το 2010 για τα PlayStation 3, Xbox 360 και PC, αποσπώντας μικτές κριτικές. Τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανήκουν στην SEGA, η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά κάποιο πιθανό remaster.