Ubisoft: "Το streaming θα είναι καλύτερο από τις κονσόλες στο μέλλον"

Ο CEO της εταιρίας μιλά για το μελλοντικό της όραμα
30 Αυγούστου 2018 11:10
Ubisoft:

Για ακόμη μία φορά, στο επίκεντρο των gaming συζητήσεων βρίσκεται και πάλι το streaming. Πολλές εταιρίες έχουν αναφέρει στο παρελθόν πως το streaming θα είναι το μέλλον και το ίδιο φαίνεται να πιστεύει ακράδαντα και η Ubisoft. Μιλώντας στο IGN, ο CEO της Γαλλικής εταιρίας, Yves Guillemot, έκανε γνωστό το όραμά της για το μέλλον του gaming και από αυτό δεν έλειψε το streaming.

Η τεχνολογία οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Τα μηχανήματα θα είναι ακόμη δυνατότερα και το σύστημα μεταφοράς δεδομένων ακόμη πιο αποτελεσματικά. Έτσι σε ένα σημείο, θα έχουμε μία καλύτερη εμπειρία κάνωντας streaming κάτι σε σύγκριση με το να χρειάζεται να αγοράζετε μία μηχανή και να την αλλάζετε τακτικά.

Εκτός αυτού μίλησε και για τα μοντέλα των τιμών που θα υπάρχουν.

Θα έχουμε διαφορετικά μοντέλα. Όλοι θα μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που ταιριάζει με το ποσό που αυτός ή αυτή επιθυμεί να επενδύσει. Αυτό που θα ήθελα είναι η ποικιλομορφία των μοντέλων. Δεν μου αρέσει ένας μόνο συγκεκριμένος τρόπος συμμετοχής. Θα ήθελα να διατηρήσω διαφορετικούς τρόπους προσεγγίσεων έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να παίξει με άλλους.

Αυτά είναι μερικά από όσα δήλωσε ο CEO της Ubisoft. Ολόκληρη τη συνέντευξή του θα την βρείτε εδώ.