Battlefield V: "Είναι ντροπή μας που δεν προσθέσαμε γυναίκες και στο BF1"

Η εταιρία μετανιώνει την μη ύπαρξη θηλυκών χαρακτήρων στα παλιά παιχνίδια
23 Αυγούστου 2018 12:25
Battlefield V:

Η προσθήκη γυναικείων χαρακτήρων στο Battlefield έχει καταφέρει να εξαγριώσει ένα μεγάλο ποσοστό της κοινότητας του παιχνιδιού, όμως, η DICE που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου δεν μετανιώνει ούτε λεπτό την απόφασή της. Σε σημείο που ο Aleksander Grondal, ένας από τους παραγωγούς του παιχνιδιού, μίλησε στο GamesRadar+ και δήλωσε πως η προσθήκη θηλυκών χαρακτήρων είναι ένα θετικό πράγμα και πως η εταιρία έπρεπε να το έκανε αυτό από το Battlefield 1.

Πιστεύω είναι ντροπή που δεν προσθέσαμε γυναίκες, γιατί ίσως θα ήταν καλύτερο για εμάς. Πιστεύω πως πρόκειται για παίκτες που θέλουν να εκφράσουν τους εαυτούς στους με διαφορετικούς τρόπους. Αν ρίξετε μία ματιά στο Battlefield ιστορικά, θα καταλάβετε πως είναι ο τρόπος έκφρασης του εαυτού σας, μέσω του παιχνιδιού, να λύνετε προβλήματα με τον τρόπο που θέλετε και αυτοί οι χαρακτήρες ταιριάζουν απόλυτα με αυτό το σκεπτικό.

Αυτά είχε να δηλώσει ο παραγωγός του παιχνιδιού. Η εταιρία δεν μετανιώνει και από ότι φαίνεται ούτε πρόκειται για την προσθήκη γυναικείων χαρακτήρων στο νέο της παιχνίδι. Το Battlefield V κυκλοφορεί στις 19 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC.