Το Halo: Infinite είναι το Halo 6

Η Microsoft ξεκαθαρίζει την κατάσταση ξανά
17 Αυγούστου 2018 10:13
Το Halo: Infinite είναι το Halo 6

Το Halo: Infinite ήταν το παιχνίδι που άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου της Microsoft στην E3 2018 και αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για την Halo κοινότητα, αφού σηματοδοτεί την επιστροφή στο κλασσικό και πιο λιτό art direction, με το οποίο αγαπήθηκε η σειρά εξ’ αρχής. Η στροφή αυτή έκανε όμως πολλούς παίκτες να αναρωτιούνται αν έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους reboot. Μάλιστα ο τίτλος δεν είναι αριθμημένος και αντί για Halo 6 έχει απλώς τον υπότιτλο Infinite, πράγμα που παραπέμπει επίσης σε reboot.

Η 343 Industries είχε κάνει γνωστό ήδη από την περίοδο της E3 πως έχουμε να κάνουμε με ένα απευθείας sequel του Halo 5: Guardians, αλλά το μήνυμα δεν έφτασε σε όλους τους fans και υπήρχε κόσμος που παρέμεινε συγχυσμένος. Έτσι, ο Jeff Easterling της 343, μιλώντας στο πλαίσιο ενός livestream στο Mixer, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά την κατάσταση και τόνισε:

Είναι το Halo 6. Πρέπει να το σκέφτεστε ως το Halo 6. Μην το θεωρείτε ως κάποιο περίεργο είδος prequel ή κάτι τέτοιο. Είναι η επόμενη ιστορία. Είναι το επόμενο κεφάλαιο των όσων γίνονται.

Το Halo: Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη χρησιμοποιώντας την εξ’ ολοκλήρου νέα Slipspace Engine και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One και στα Windows 10.