Άκρως συλλεκτικό ημιδιαφανές PS4 Pro για το νέο ορόσημο πωλήσεων του PlayStation

Η εταιρία έφτασε το τεράστιο αριθμό των 500 εκατομμυρίων
09 Αυγούστου 2018 13:37
Άκρως συλλεκτικό ημιδιαφανές PS4 Pro για το νέο ορόσημο πωλήσεων του PlayStation

Το PlayStation 4 βρίσκεται στην αγορά των καταστημάτων από το 2013. Πέντε χρόνια αργότερα, χάρη στην εντυπωσιακή πορεία του,  η Sony κατάφερε να πραγματοποιήσει μία μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η εταιρία μέχρι σήμερα έχει πουλήσεις 500 εκατομμύρια PlayStation κονσόλες από το πρώτο PlayStation μέχρι και σήμερα. Η Sony, λοιπόν, αποφάσισε να το γιορτάσει προσφέροντας ένα πανέμορφο συλλεκτικό PS4 Pro με απόθεμα μόνο 50.000.

Το άκρως συλλεκτικό αυτό σύστημα θα έρχεται με σκληρό δίσκο 2TB και κόστος €500. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, στο πακέτο θα υπάρχει όχι ένα απλό PS4, αλλά ένα ημιδιαφανές dark blue σύστημα που θα σας επιτρέπει να βλέπετε το εσωτερικό της κονσόλας. Επιπλέον θα έρχεται με ένα συλλεκτικό DualShock 4 500 Million Limited Edition χειριστήριο που θα πωλείται και ξεχωριστά. Ακόμη, το πακέτο περιλαμβάνει μία βάση, το κλασικό mono headset και τέλος, την γνωστή PlayStation Camera. Το χειριστήριο είναι και αυτό ημιδιαφανές και όλα τα αξεσουάρ της κονσόλας έχουν ειδικό σχεδιασμό και ακολουθούν την ίδια χρωματική παλέτα.

Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου σε επιλεγμένα καταστήματα της Ευρώπης. Δείτε το βίντεο παρακάτω και πάρτε μία γεύση από την νέα συλλεκτική κονσόλα της Sony.