"Το Crackdown 3 παίρνει το χρόνο που απαιτείται για τα στάνταρ της σειράς"

Η Sumo Digital υπερασπίζεται το έργο της
03 Αυγούστου 2018 07:59

Το Crackdown 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τέσσερα χρόνια, με την Sumo Digital να έχει αναλάβει τα βασικά χρέη του development. Μετά από μια πολύχρονη απουσία, το παιχνίδι παρουσιάστηκε εκ νέου στην E3 2017 και μετά ακολούθησε ξανά σιγή ιχθύος. Το παιχνίδι έλαβε μια σημαντική καθυστέρηση και εμφανίστηκε ξανά στην E3 2018. Η ιστορία επαναλήφθηκε, είδαμε ένα σύντομο trailer και ο τίτλος έλαβε εκ νέου καθυστέρηση.

Η gaming κοινότητα άρχισε να φοβάται και έτσι ο managing director του βρετανικού στούντιο, Paul Porter, ήρθε και ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά την κατάσταση σχετικά με την ησυχία που περιτριγυρίζει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο GamesIndustry.biz δήλωσε:

Η σχετική ησυχία για την πρόοδο του Crackdown είναι επειδή του δόθηκε ο χρόνος που χρειάζεται και είναι απαραίτητος για να ανταποκριθεί το παιχνίδι στις προσδοκίες αυτού του franchise.

Η εμπειρία μου με το Crackdown μοιάζει πιθανότατα με πολλούς άλλους ανθρώπους. Έπαιξα το πρώτο μέχρι θανάτου - έπαιξα co-op, συγκέντρωσα όλα τα orbs. Μετά από δυο ώρες στο Crackdown 2 ήθελα να ρίξω το χειριστήριό μου στην τηλεόραση και ήμουν πραγματικά πολύ λυπημένος. Αυτή σίγουρα δεν είναι η κατεύθυνση που έχουμε ακολουθήσει με το Crackdown 3.

Πώς λοιπόν σκοπεύετε να εμποδίσετε τους ανθρώπους από τα να ρίξουν τα controllers τους στην τηλεόραση με το δικό σας κεφάλαιο στο franchise;

Με τη δημιουργία ενός καλού παιχνιδιού…Είναι κατά κάποιον τρόπο μια ρηχή και αυθόρμητη απάντηση. Λυπάμαι, αλλά όπως γνωρίζετε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού μεταφέρθηκε πάλι προς τα πίσω και επιβεβαιώθηκε για τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Αυτή είναι μεγάλη είδηση, επειδή μας δίνει το χρόνο να τελειοποιήσουμε ένα παιχνίδι που είναι λίγο πολύ έτοιμο, αλλά έτσι γίνεται καλύτερο και καλύτερο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό άρθρο. Το Crackdown 3 αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2019 για τα Xbox One και Windows 10.