Η Electronic Arts υπόσχεται νέα IPs για όλες τις πλατφόρμες

“Οι συνδρομές θα φέρουν περισσότερες επιλογές”
27 Ιουλίου 2018 10:29
Η Electronic Arts υπόσχεται νέα IPs για όλες τις πλατφόρμες

Στο πλαίσιο της σημερινής οικονομικής συνδιάσκεψης για επενδυτές και αναλυτές, ο CEO της Electronic Arts, Andrew Wilson, τόνισε πως η εταιρία θα φέρει στην αγορά και νέα IPs. Συγκεκριμένα, επισήμανε πως οι συνδρομές θα φέρουν περισσότερες επιλογές, θα μειώσουν τις τριβές και θα αυξήσουν την αξία σε έναν κόσμο που υπάρχει ολοένα και περισσότερο περιεχόμενο. Παράλληλα, τόνισε πως το cloud gaming, το machine learning και η AI θα αλλάξουν τον τρόπο που τα παιχνίδια αναπτύσσονται και παίζονται, με την EA να επενδύει διαρκώς σε αυτούς τους τομείς.

Ο Wilson δήλωσε:

Εκτός από τα εκπληκτικά παιχνίδια που έρχονται αυτό το οικονομικό έτος όπως το Battlefield V, το Anthem, τους πιο πρόσφατους EA Sports τίτλους μας και το Command and Conquer Rivals, έχουμε και νέα IPs υπό ανάπτυξη για όλες τις πλατφόρμες.

Στα παγκόσμια στούντιο της EA, η Respawn αναπτύσσει το Star Wars: Jedi Fallen Order για το οικονομικό έτους μεταξύ Απριλίου 2019 και Μαρτίου 2020, με άλλο ένα project να βρίσκεται στα σκαριά. Η Motive αναπτύσσει νέα IPs, τα mobile στούντιο μας δουλεύουν σε πολλούς καινούριους τίτλους και έχουμε ακόμη περισσότερα projects σε εξέλιξη. Στα θεμέλια κάθε εμπειρίας θα βρίσκεται η επιλογή, η αμεροληψία, η αξία και η διασκέδαση που εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε στο ευρύ και διαφορετικό κοινό μας.

Τέλος, ο υπεύθυνος των οικονομικών, Blake Jorgensen, ανέφερε επίσης ότι ο μεγαλύτερος όγκος των επενδύσεων της εταιρίας επικεντρώνεται στα νέα IPs, παράλληλα με την κατασκευή νέων στούντιο και την πρόσληψη νέων developers για τη δημιουργία αυτών των νέων IPs. Αυτό θα τροφοδοτήσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες της EA με περισσότερο περιεχόμενο.