Η Ubisoft αυτοσαρκάζεται για την ακύρωση του Rainbow Six Patriots

Στο νέο update του Ghost Recon Wildlands
26 Ιουλίου 2018 11:36
Η Ubisoft αυτοσαρκάζεται για την ακύρωση του Rainbow Six Patriots

Όπως σας ενημερώσαμε, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα update για το Ghost Recon Wildlands που ενώνει τον κόσμο του παιχνιδιού με αυτόν του Rainbow Six Siege. Όπως είχε κάνει και με την αποστολή του Sam Fisher, ο οποίος συνειδητοποίησε “τον θάνατο” των Metal Gear, έτσι και τώρα οι συγγραφείς του παιχνιδιού έκρυψαν ένα πανέξυπνο easter egg στους διαλόγους της νέα αποστολής.

Συγκεκριμένα, η Ubisoft αυτοσαρκάζεται αυτή τη φορά για το Rainbow Six Patriots, ενά κεφάλαιο της γνωστής σειράς που έχει ακυρωθεί. Στο πλαίσιο ενός διαλόγου, ο πράκτοράς σας ρωτά την Twitch, την drone specialist του Siege, σχετικά με την επιχείρηση Patriots που άκουσε πως δεν πήγε βάση σχεδίου. Έκπληκτη η Twitch αρνείται να απαντήσει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το θέμα. Μπορείτε να δείτε το πανέξυπνο easter egg μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το Rainbow Six Patriots ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2011 με το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στο κατά βάση first-person πρωτότυπο που είδαμε ξετυλιγόταν μια τρομοκρατική επίθεση, την οποία οι παίκτες θα βίωναν από πολλές προοπτικές. Μετά την αρχική ανακοίνωση του project πέρασαν πολλά χρόνια χωρίς να έχουμε νεότερα και τελικά το 2013 ο τίτλος των Xbox 360 και PS3 ακυρώθηκε. Ο Laurent Detoc της Ubisoft είχε δηλώσει πως απλά το όλο concopet “απλά δεν δούλευε”.

Πρακτικά το Patriots και η ακύρωσή του συντέλεσαν στη διαμόρφωση του Rainbow Six Siege που γνωρίζουμε σήμερα και το οποίο έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία.