Ο Ronaldo στη Juventus: Μήπως είναι αργά για να αλλάξει εξώφυλλο του FIFA 19;

Η μεταγραφή του Πορτογάλου σταρ φέρνει πανικό και στον κόσμο των videogames
10 Ιουλίου 2018 18:06
Ο Ronaldo στη Juventus: Μήπως είναι αργά για να αλλάξει εξώφυλλο του FIFA 19;

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στον κόσμο του ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα καθώς η Juventus ανακοίνωσε την απόκτηση του Cristiano Ronaldo από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το αστρονομικό ποσό των €100 εκατομμυρίων. Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί διαβάζετε αυτή την πληροφορία εδώ. Γιατί απλούστατα η μεταγραφή Ρονάλντο φέρνει τον πανικό και στον κόσμο των videogames αφού ο ίδιος είναι το πρόσωπο του FIFA 19.

Που εντοπίζεται το πρόβλημα; Σαφώς και στη φανέλα που φοράει στο μέχρι στιγμής επίσημο εξώφυλλο του παιχνιδιού, καθώς ο Πορτογάλος άσος φοράει τη φανέλα της Ρεάλ και ξέρουμε πολύ καλά τι προβλήματα μπορεί να φέρει μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Το NBA 2K18 το έμαθε αυτό από την ανάποδη όταν είδε τον Kyrie Irving να μετακομίζει στη Βοστώνη. Ο πανικός που προκάλεσε στην 2K Sports τότε την ανάγκασε να επανακυκλοφορήσει εκ νέου παρτίδες του τίτλου με το ανανεωμένο εξώφυλλο.

Τι θα συμβεί όμως με το φετινό FIFA; Υπάρχει αρκετός χρόνος για να διορθωθεί την ώρα που ο τίτλος κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο; Εν αναμονή της ΕΑ Sports και της ανακοίνωσης της που σίγουρα θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες.