Xbox: "Θα συνεχίσουμε να ακούμε τις φωνές των Gamers"

Ο Mike Ybarra μιλά για το μέλλον της κονσόλας
29 Ιουνίου 2018 10:38
Xbox:

Μετά το σόου της Microsoft στην E3 2018, η εταιρία έχει δείξει πως έχει πάρει πιο σοβαρά το gaming κομμάτι και αλλάζει εντελώς την στάση της που έβλεπε τα πράγματα, προχωρώντας πάντα με το τι θέλει ο gamer στο μυαλό της. Σε πρόσφατη συνέντευξη του Mike Ybarra, του εταιρικού αντιπροέδρου του Xbox Program Management, αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το πλάνο της Microsoft. Ο Ybarra εξήγησε πως η Microsoft πρέπει να καταλάβει τι ακριβώς ο gamer απαιτεί από αυτή. Υποσχέθηκε πως θα "συνεχίσει να ακούει τις φωνές των gamers" και να τους προσφέρει αυτό που θέλουν. Μετά τις φωνές των fans πως ήθελαν περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια για αυτό τον λόγο η εταιρία αγόρασε πέντε νέα στούντιο.

Συνεχίζοντας, ο Ybarra μίλησε και λίγο για την επόμενη γενιά εξηγώντας πως ο στόχος της Microsoft είναι το μηχάνημά της να παραμείνει στο σαλόνι κάθε σπιτιού. Τέλος, μία μικρή αναφορά έγινε και στο νέο Halo Infinite. Εδώ, ο εταιρικός αντιπρόεδρος δήλωσε πως το παιχνίδι θα επικεντρώνεται στον Master Chief και είναι τρομερά ενθουσιαμένος για την νέα Slipspace μηχανή για την οποία δυστυχώς δεν μπορεί να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες.

Αυτά είχε να μοιραστεί ο Mike Ybarra για το μέλλον του Xbox. Η Microsoft υποσχέθηκε για ακόμη μία φορά να συνεχίσει να ακούει τις φωνές των gamers και να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τις απαιτήσεις τους.