Halo Infinite: Ο θρύλος Steve Downes επιστρέφει ως Master Chief

Νέο εικαστικό από το επόμενο κεφάλαιο της σειράς
16 Ιουνίου 2018 10:09
Halo Infinite: Ο θρύλος Steve Downes επιστρέφει ως Master Chief

Τέλος στην έντονη φημολογία που είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2015 και ήθελε την θρυλική φωνή του Master Chief να αποχωρεί από το ιστορικό franchise ήρθε να βάλει ο ίδιος ο Steve Downes. Συγκεκριμένα, ο voice actor του Master Chief Petty Officer John-117 έκανε retweet την ανακοίνωση του νέου Halo Infinite και δήλωσε με εμφατικό τρόπο: “Γεννήθηκα έτοιμος”. Αυτό υποδηλώνει πως θα δούμε για έκτη φορά τον Downes να ενσαρκώνει τον Chief με την χαρακτηριστική του φωνή. Αξίζει να σημειωθεί πως και η Jen Taylor είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιστρέψει ως Cortana, αφού έκανε και αυτή retweet την ανακοίνωση του νέου Halo.

Παράλληλα, η 343 Industries έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα φωτογραφία από το ανανεωμένο κράνος του Master Chief, για να απολαύσετε το νέο εικαστικό του Halo Infinite που επιστρέφει στις ρίζες της σειράς, σε όλο του το μεγαλείο. Ακολουθεί η εν λόγω εικόνα.

Το Halo Infinite αναπτύσσεται με την εξ’ ολοκλήρου νέα Slipspace Engine για το Xbox One και τα Windows 10. Για την ώρα έχουμε δει μόλις ένα σύντομο teaser trailer, αλλά περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Halo.