Nioh 2: Πλέον θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα

Η Team Ninja είναι έτοιμη να καινοτομήσει
13 Ιουνίου 2018 12:26
Nioh 2: Πλέον θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα

Το Nioh, το Souls-like παιχνίδι της Team Ninja αποτέλεσε μία φοβερή επιτυχία. Οι παίκτες λάτρεψαν το ταξίδι τους στην δαιμονική και "μαύρη" Ιαπωνία και η εταιρία είναι έτοιμη να παραδώσει ακόμη περισσότερα. Ο Game Director του παιχνιδιού, Fumihiko Yasuda, εξήγησε πως ο στόχος της ομάδα είναι να δημιουργήσει μία φυσική εξέλιξη στο νέο παιχνίδι. Παρόλο που η ομάδα είναι αρκετά χαρούμενη με την πορεία του αρχικού παιχνιδιού, υπήρξαν πράγματα που δεν μπορούσαν να πετύχουν και τώρα θέλουν ουσιαστικά να διορθώσουν τις "αδυναμίες" του.

Η ιστορία του Nioh 2 θα συνδέεται κανονικά με τον προκάτοχό του. Πως ακριβώς θα εξηγηθεί στο μέλλον. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι θα μπορούν να απολαύσουν κανονικά το δεύτερο κεφάλαιο, όμως, αυτοί που κατάφεραν και επέζησαν από την κόλαση του πρώτου τίτλου θα το ευχαριστηθούν ακόμη περισσότερο. Εφόσον μιλάμε για sequel, ταυτόχρονα μιλάμε για εξελίξεις και βελτιώσεις. Το Nioh 2 θα φέρει το πολυπόθητο character creation. Δηλαδή, πλέον θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα, με το φύλο που θέλετε και να τον παραμετροποιήσετε αναλόγως τα γούστα σας. Ο εν λόγω πρωταγωνιστή σας θα φέρει την δύναμη του Youkai και έτσι θα ανεβάσει το action σύστημα σε νέα επίπεδα. Τέλος, στο μέλλον θα διατεθεί και ένα demo έτσι ώστε η Team Ninja να λάβει το αναλόγο feedback από τους παίκτες.

Το Nioh 2 δεν έχει μέχρι στιγμής ημερομηνία κυκλοφορίας και αν λάβουμε ως παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει μόνο στα PS4 και PC.

Tags: