Επίσημο: Υπό ανάπτυξη το επόμενης γενιάς Xbox

Και game streaming υπηρεσία
11 Ιουνίου 2018 12:26
Επίσημο: Υπό ανάπτυξη το επόμενης γενιάς Xbox

Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου της Microsoft για την E3 2018, ο υπεύθυνος του gaming τμήματος της εταιρίας, Phil Spencer, μίλησε για το μέλλον του Xbox. Συγκεκριμένα, ο Spencer έκανε γνωστό πως η hardware ομάδα της Microsoft βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης στην επόμενης γενιάς Xbox κονσόλα. Το υψηλόβαθμο στέλεχος υποσχέθηκε πως η εταιρία είναι αφοσιωμένη στο να θέσει ψηλά τον πήχη για το console gaming. Στη συνέχεια ο Spencer επισήμανε πως η εταιρία έχει ως προτεραιότητα να χτίσει μια ηγετική δομή από first-party studios και δήλωσε πως “οι gamers πάντα θα βιώνουν τα καλύτερα του gaming στο Xbox”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Spencer εξήγησε πως το gaming βαδίζει σε μια ιστορική πορεία ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή η Microsoft έχει αφιερώσει ένα μεγάλο εύρος από τους πόρους της για να μελετήσει το μέλλον του gaming. Για παράδειγμα, ειδήμονες της Microsoft Research ομάδας εργάζονται στο μέλλον της gaming AI για να δημιουργήσουν πιο πλούσιους και εντυπωσιακούς κόσμους και χαρακτήρες.

Τέλος, ο Spencer έκανε γνωστό πως οι μηχανικοί της Microsoft αναπτύσσουν ένα game streaming δίκτυο που θα επιτρέψει gaming εμπειρίες επιπέδου κονσόλας σε κάθε συσκευή.