Microsoft: Το Crackdown 3 δεν ακυρώθηκε

Καθησυχάζει τους gamers η εταιρία
31 Μαΐου 2018 09:26
Microsoft: Το Crackdown 3 δεν ακυρώθηκε

Μετά από πολλά χρόνια στις σκιές, το Crackdown 3 παρουσιάστηκε ξανά στην περσινή E3, ωστόσο υπήρξαν πολλά παράπονα για τον τεχνικό τομέα και όχι μόνο και έτσι η Microsoft αποφάσισε να καθυστερήσει τον τίτλο. Από τότε δεν έχουμε δει ή ακούσει απολύτως τίποτα για το παιχνίδι. Αυτό έχει ανησυχήσει πολλούς gamers που περιμένουν το παιχνίδι και τα πράγματα ήρθαν να γίνουν χειρότερα πριν μερικές ώρες, όταν το Amazon Ισπανίας ακύρωσε έναν αριθμό προ-παραγγελιών για τον τίτλο.

Η Microsoft έσπευσε να καθησυχάσει την κοινότητα,τονίζοντας πως το παιχνίδι δεν έχει ακυρωθεί. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του marketing παιχνιδιών, Aaron Greenberg, έκανε τα εξής tweets:

Το Crackdown 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τέσσερα διαφορετικά στούντιο, τις Sumo Digital, Reagent Games, Ruffian Games και Cloudgine για τα Xbox One και Windows 10. Η αρχική του κυκλοφορία ήταν προγραμματισμένη για το Νοέμβριο του 2017, αλλά πλέον η ομάδα ανάπτυξης είχε αρκετούς μήνες ακόμα για να βελτιώσει την εμπειρία. Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε ξανά το παιχνίδι στην E3 2018.