PlayStation και Champions League δίνουν ξανά τα χέρια

Συνεχίζεται η συνεργασία των εταιριών
26 Μαΐου 2018 10:14
PlayStation και Champions League δίνουν ξανά τα χέρια

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν παρακολουθείτε τους αγώνες του Champions League τα τελευταία χρόνια, θα έχετε παρατηρήσει τις διαφημίσεις για τα PlayStation προϊόντα που υπάρχουν στα γήπεδα. Η συνεργασία της Sony Interactive Entertainment και της UEFA μετρά σχεδόν είκοσι χρόνια και σήμερα το PlayStation ανακοίνωσε με ένα ειδικό δελτίο Τύπου πως η συνεργασία θα συνεχιστεί μέχρι τη σεζόν του 2020/2021.

Ο Jim Ryan, υπεύθυνος των παγκόσμιων πωλήσεων και του marketing της Sony Entertainment Europe, επισήμανε πως η συνεργασία με την UEFA είναι εξαιρετικά σημαντική για την Sony, καθώς το Champions League είναι το πιο διάσημο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και πολλοί παίκτες μοιράζονται επίσης το πάθος για το άθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ζωτικό μέρος του DNA του PlayStation, καθώς αυτή η συνεργασία υφίσταται σχεδόν από το πρώτο έτος ζωής της κονσόλας.

Ο υπεύθυνος του marketing της UEFA, Guy-Laurent Epstein, δήλωσε και αυτός με τη σειρά του πως η Sony Interactive Entertainment είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης για την προώθηση των ποδοσφαιρικών γεγονότων σε παγκόσμιο επίπεδο και στον ψηφιακό κόσμο.