Ακατάπαυστη δράση στο νέο trailer του Shadow of the Tomb Raider

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο κεφάλαιο του τίτλου
27 Απριλίου 2018 12:47
Ακατάπαυστη δράση στο νέο trailer του Shadow of the Tomb Raider

Παλαιότερα, σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση το πρώτο trailer για το Shadow of the Tomb Raider, τη νέα περιπέτεια της δεσποινίδας Croft. Η εταιρία, εκείνη την ημέρα είχε υποσχεθεί πως στις 27 Απριλίου θα πραγματοποιήσει την πλήρη αποκάλυψη του παιχνιδιού της. Μιας και αυτή η ημέρα έφτασε, πριν δοθεί το trailer στην δημοσιότητα, στην επιφάνεια ανέβηκαν κάποιες φωτογραφίες από το νέο "Shadow" κεφάλαιο της πρωταγωνίστριας.

Και όχι μόνο αυτό. Σε δημοσίευση στο γνωστό gaming forum Resetera, διέρρευσαν σχεδόν όλες οι εκδόσεις του παιχνιδιού μαζί με το επίσημο box art του. Αυτές συμπεριλαμβάνουν την Standard Edition, την Croft Edition, την Digital Croft Edition, την Digital Deluxe Edition και τέλος την Ultimate Edition, η οποία θα φέρει μαζί της και το Season Pass που θέλει να εμπλουτίσει την εμπειρία σας με το παιχνίδι ακόμη περισσότερο.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές φωτογραφίες από το νέο Shadow of the Tomb Raider όπως και όλες τις εκδόσεις που θα βρουν τον δρόμο τους στα ράφια των καταστημάτων. Ο τίλος κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC. Τέλος, μην ξεχνάτε πως σήμερα θα αποκαλυφθεί πλήρως το παιχνίδι με ένα νέο πιο αναλυτικό trailer, επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

View post on imgur.com

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 16:43 | 4/27/2018]

Πιστή στο ραντεβού της, η εταιρία αποκάλυψε το νέο trailer του Shadow of the Tomb Raider, το οποίο ονομάζει "Το τέλος της αρχής" και έρχεται με ασταμάτητη δράση. Δείτε το παρακάτω.