Η Microsoft ετοιμάζει νέο Ryse;

Φουντώνουν οι εικασίες λίγο πριν την E3 2018
18 Απριλίου 2018 16:43
Η Microsoft ετοιμάζει νέο Ryse;

Βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες πριν την Ε3 2018 και η ατμόσφαιρα έχει αρχίζει να μυρίζει “μπαρούτι”. Συγκεκριμένα, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox, Mike Ybarra, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την gaming πλατφόρμα και το λειτουργικό της σύστημα, ανάρτησε ένα περίεργο tweet. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ο Ybarra ανέβασε μια φωτογραφία ενός αγάλματος του Marius Titus, του πρωταγωνιστή του Ryse: Son of Rome. Πρόκειται για τον αποκλειστικό launch τίτλο του Xbox One που αργότερα έφτασε και στα PC. Η δημοσίευση συνοδεύτηκε από ένα χαρακτηριστικό “Εγώ τον θυμάμαι.”

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως ο Mike Ybarra στο παρελθόν είχε κάνει ξανά αντίστοιχο tease για το Age of Empires. Λίγους μήνες μετά η Microsoft αποκάλυψε και επίσημα την επιστροφή της θρυλικής σειράς με ένα τέταρτο κεφάλαιο. Το σχετικό tweet έμοιαζε πολύ και ήταν ξανά ένα άγαλμα από το παιχνίδι. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

Για την ιστορία το Kotaku είχε αναφέρει στο παρελθόν πως η Microsoft επιδίωξε την δημιουργία ενός sequel, αλλά οι διαπραγματεύσεις με την Crytek ναυάγησαν μετά από μια διαφωνία για το ποιος θα είναι τελικά ο ιδιοκτήτης του IP.

Πιστεύετε πως η τεράστια ανταπόκριση που έχει γνωρίσει το God of War έκανε ενδεχομένως την Microsoft να αλλάξει γνώμη; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.