Βετεράνος της Square Enix και Activision έρχεται στο Xbox με υποσχέσεις για μεγάλη E3

Εικασίες για νέο στούντιο από την Microsoft;
17 Απριλίου 2018 14:35
Βετεράνος της Square Enix και Activision έρχεται στο Xbox με υποσχέσεις για μεγάλη E3

Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος των Microsoft Studios, Matt Booty, ο βετεράνος των Activision, Square Enix και πρώην επικεφαλής της Crystal Dynamics, Darrell Gallagher, είναι το νεότερο μέλος της Microsoft Studios Executive Leadership Team. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη ομάδα απαρτίζεται μόνο από τους αρχηγούς των στούντιο της εταιρίας, όπως ο Rod Fergusson της The Coalition και ο Alan Hartman της Turn 10 Studios, οπότε είναι πιθανό πως η εταιρία εμμέσως ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου στούντιο. Για την ώρα δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το ρόλο του Gallagher, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και ο Matt έκαναν υποσχέσεις για την E3 2018.

Για την ιστορία ο Gallagher εργάζεται εδώ και δεκαετίες στη βιομηχανία. Ξεκίνησε ως Head of Creative στην Sony το 1997. Το 2004 πήγε στην Rockstar Games ως lead artist. Πέρασε για ένα διάστημα από την THQ και έπειτα συνέχισε στην Crystal Dynamics το 2005 ως Art Director. Το 2009 έλαβε προαγωγή σε Studio Head της Crystal Dynamics/Eidos και το 2013 έλαβε ξανά προαγωγή σε Head of Product Development and Studios της Square Enix. Το 2016 ο Gallagher πήγε στην Activision, όπου είχε το ρόλο του αντιπροέδρου και του Head of Development.

Η Microsoft έχει υποσχεθεί πως φέτος θα δούμε την μεγαλύτερη E3 στην ιστορία της και σίγουρα ο πήχης είναι ψηλά αφού οι υποσχέσεις συνεχίζονται.