Ο Sam Fisher καταφθάνει στο Ghost Recon Wildlands

Δωρεάν το επόμενο Σαββατοκύριακο το παιχνίδι
10 Απριλίου 2018 15:41
Ο Sam Fisher καταφθάνει στο Ghost Recon Wildlands

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για ένα μυστηριώδες Splinter Cell teaser που δημοσίευσε η Ubisoft. Πλέον η γαλλική εταιρία έκανε γνωστό πως ο Sam Fisher θα έρθει και επίσημα στο Ghost Recon Wildlands με το Special Operation I: Splinter Cell. Πρόκειται για την πρώτη δωρεάν ενημέρωση που σχεδιάζει η εταιρία στα πλαίσια της νέας σεζόν του παιχνιδιού. Το update είναι ήδη διαθέσιμη στα PS4, Xbox One και PC και προσθέτει μια νέα PvE αποστολή, ένα νέο PvP class και καινούργια customisation αντικείμενα.

Η Splinter Cell αποστολή θα είναι διαθέσιμη για πάντα, αλλά όσοι την ολοκληρώσουν μέχρι τις 16 Μαΐου θα λάβουν ειδικά αντικείμενα. Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που έχουν κληθεί να φέρουν εις πέρας τα Ghosts και στην οποία καλούνται να βοηθήσουν τον Sam Fisher σε μια μελλοντική εκδοχή της Βολιβίας. Η αποστολή φυσικά λαμβάνει χώρα τη νύχτα, σε απόλυτο σκοτάδι, ενώ περιστρέφεται γύρω από το stealth.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο trailer που ακολουθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ghost Recon Wildlands θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή από τις 12 μέχρι και τις 15 Απριλίου στα PS4, Xbox One και PC.