Ο σκηνοθέτης του NieR: Automata σκέφτεται για νέο IP

Και θα ήθελε να δουλέψει και στο King's Knight της Square Enix
07 Απριλίου 2018 12:44
Ο σκηνοθέτης του NieR: Automata σκέφτεται για νέο IP

Πάνω από 12 μήνες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του NieR: Automata και μετά την επιτυχία του παιχνιδιού, οι fans αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του σκηνοθέτη Yoko Taro και αν σκέφτεται κάποιο νέο IP. Την απορία αυτή είχε και το DualShockers, το οποίο παρευρέθηκε στο PAX East και ρώτησε τον ιδιότροπο δημιουργό για το αν θέλει να δημιουργήσει κάποιο νέο IP.

Ο Taro απάντησε πως δεν σκέφτεται μεγάλα πράγματα για το τι θα κάνει μετά και πως δεν έχει και τόσο δυνατό κίνητρο για να ετοιμάσει νέα IPs. Όλως τυχαίως, ο σκηνοθέτης αυτό τον καιρό ήθελε να σκεφτεί κάποιο νέο IP και έχει ξεκινήσει ήδη. Φυσικά, το είδος του IP παραμένει μυστικό και υπάρχει και η πιθανότητα να μην γίνει και ποτέ πραγματικότητα. Τέλος, ο Taro απάντησε σε άλλη μία τελευταία ερώτηση. Σε ποιο IP που ανήκει στην Square Enix που θα ήθελε να εργαστεί. Ο ίδιος του, τους ξάφνιασε όλους και απάντησε το King's Knight, ένα shooting παιχνίδι το οποίο ο δημιουργός λατρεύει.

Μέχρι ο Yoko Taro να σκεφτεί και εν τέλει να καταλήξει σε κάποιο νέο IP, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Να σας υπενθυμίσουμε πως το NieR: Automata βρίσκεται διαθέσιμο στα PS4 και PC.